Başkan Albayrak TESKİ Değerlendirme Toplantısına Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak TESKİ değerlendirme toplantısına katıldı.Toplantıda Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Genel Müdür Yardımcıları Dr. İbrahim İçöz ve İbrahim Feyzi Ünal ile TESKİ Daire Başkanları yer aldı.Değerlendirme toplantısı, TESKİ işletmelerinin Tekirdağ genelinde sürdürdüğü faaliyetlerin ve mevcut yatırımların görüşülmesinin ardından son buldu.

Başkan Albayrak TESKİ Değerlendirme Toplantısına Katıldı
  • 14 Ağustos 2018, Salı 0:00