solyanreklam
sagreklam

Başkan Albayrak Tekirdağ Kültür Merkezinde İncelemelerde Bulundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ilçesinde inşaat çalışmaları devam eden Tekirdağ Kültür Merkezinde incelemelerde bulunarak İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Cömertler'den son durum hakkında bilgi aldı.İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Cömertler ile birlikte inşaat çalışmalarının sürdüğü Tekirdağ Kültür Merkezini ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, tesiste incelemelerde bulunarak son durum hakkında bilgi aldı.Tesisle ilgili talep ve önerileri de dinleyen Başkan Albayrak, "Kentimizin kültür merkezlerine ihtiyacı var. Bu ihtiyaçların giderilmesi noktasında burasının açılmasını çok önemli görüyorum. Biz de Ergene, Kapaklı, Saray ve Çerkezköy ilçelerimizde, vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılayacak kültür merkezleri inşa ediyoruz. En kısa zamanda açılışlarımızı da gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Başkan Albayrak Tekirdağ Kültür Merkezinde İncelemelerde Bulundu
  • 06 Ağustos 2018, Pazartesi 0:00

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ilçesinde inşaat çalışmaları devam eden Tekirdağ Kültür Merkezinde incelemelerde bulunarak İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Cömertler'den son durum hakkında bilgi aldı.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Cömertler ile birlikte inşaat çalışmalarının sürdüğü Tekirdağ Kültür Merkezini ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, tesiste incelemelerde bulunarak son durum hakkında bilgi aldı.

Tesisle ilgili talep ve önerileri de dinleyen Başkan Albayrak, "Kentimizin kültür merkezlerine ihtiyacı var. Bu ihtiyaçların giderilmesi noktasında burasının açılmasını çok önemli görüyorum. Biz de Ergene, Kapaklı, Saray ve Çerkezköy ilçelerimizde, vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılayacak kültür merkezleri inşa ediyoruz. En kısa zamanda açılışlarımızı da gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık