Başkan Albayrak Süleymanpaşa İlçesinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.İlk olarak Güveçli mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kadir Albayrak, daha sonra Dedecik mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyarette talep ve ihtiyaçları dinleyen Başkan Kadir Albayrak, il genelinde devam eden çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Vatandaşlar çalışmalardan dolayı Başkan Kadir Albayrak'a teşekkürlerini ilettiler.

Başkan Albayrak Süleymanpaşa İlçesinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
  • 27 Temmuz 2018, Cuma 0:00