Başkan Albayrak Mekselina Akkılıç'ın Cenaze Törenine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tarım İl Müdürlüğü'nden emekli Mekselina Akkılıç'ın cenaze merasimine katıldı.Cenaze merasimine Başkan Albayrak'ın yanı sıra merhum Mekselina Akkılıç'ın ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.Başkan Albayrak, cenaze merasiminde merhum Akkılıç'a Allah'tan rahmet dilerken, ailesi yakınları ve sevenlerine de başsağlığı dileklerinde bulundu.

Başkan Albayrak Mekselina Akkılıç'ın Cenaze Törenine Katıldı
  • 07 Ağustos 2018, Salı 0:00