Başkan Albayrak Levent Diktaş'ın Cenaze Merasimine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu'nun tanınmış iş adamlarından Mehmet Diktaş'ın ağabeyi Levent Diktaş'ın cenaze merasimine katıldı.Cenaze merasimine Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Şentop ve Mustafa Yel, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ile merhum Levent Diktaş'ın ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.Başkan Albayrak, kılınan cenaze namazının ardından merhum Diktaş'a Allah'tan rahmet ailesi, yakınları ve sevenlerine de başsağlığı dileklerinde bulundu.

Başkan Albayrak Levent Diktaş'ın Cenaze Merasimine Katıldı
  • 08 Ağustos 2018, Çarşamba 0:00