solyanreklam
sagreklam

Başkan Albayrak Kırsal Mahallelerde Vatandaşlarla Bayramlaştı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ilçesine bağlı Dedecik ve Mahramlı mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların Kurban Bayramını kutladı.İlk olarak Dedecik Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, burada kılınan bayram namazının ardından mahalle sakinleri ile bayramlaştı ve vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Bayramlaşmanın ardından bayram kahvaltısını da Dedecik Mahallesi'nde yapan Başkan Albayrak, mahalle sakinlerine ikramlarından dolayı teşekkür etti.Dedecik Mahallesi'nin ardından Mahramlı Mahalle'sini de ziyaret eden Başkan Albayrak, tüm mahalle sakinlerine mutlu ve huzurlu bir Kurban Bayramı dileklerinde bulundu.

Başkan Albayrak Kırsal Mahallelerde Vatandaşlarla Bayramlaştı
  • 21 Ağustos 2018, Salı 0:00

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ilçesine bağlı Dedecik ve Mahramlı mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların Kurban Bayramını kutladı.

İlk olarak Dedecik Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, burada kılınan bayram namazının ardından mahalle sakinleri ile bayramlaştı ve vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Bayramlaşmanın ardından bayram kahvaltısını da Dedecik Mahallesi'nde yapan Başkan Albayrak, mahalle sakinlerine ikramlarından dolayı teşekkür etti.

Dedecik Mahallesi'nin ardından Mahramlı Mahalle'sini de ziyaret eden Başkan Albayrak, tüm mahalle sakinlerine mutlu ve huzurlu bir Kurban Bayramı dileklerinde bulundu.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık