solyanreklam
sagreklam

Başkan Albayrak Kapaklı Kültür Merkezi'ndeki Çalışmaları İnceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı'da yapımı devam eden Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.Başkan Kadir Albayrak, yetkililerden çalışma ile ilgili bilgi aldığı inceleme sonrasında yaptığı açıklamada "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından kültür alanında çok önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Kapaklı, Çerkezköy, Saray ve Ergene ilçelerinde yapımı devam eden Kültür Merkezlerimiz bu çalışmalarımıza örnektir. Kapaklı Kültür Merkezi'mizin çalışmaları hızla sürmekte, yakın zamanda tamamlanacak. Ben şimdiden tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Başkan Albayrak Kapaklı Kültür Merkezi'ndeki Çalışmaları İnceledi
  • 01 Ekim 2018, Pazartesi 0:00

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı'da yapımı devam eden Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Başkan Kadir Albayrak, yetkililerden çalışma ile ilgili bilgi aldığı inceleme sonrasında yaptığı açıklamada "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından kültür alanında çok önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Kapaklı, Çerkezköy, Saray ve Ergene ilçelerinde yapımı devam eden Kültür Merkezlerimiz bu çalışmalarımıza örnektir. Kapaklı Kültür Merkezi'mizin çalışmaları hızla sürmekte, yakın zamanda tamamlanacak. Ben şimdiden tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık