Başkan Albayrak Izgar Camii Açılış Törenine Katıldı

Malkara İlçesine bağlı Izgar Mahallesinde Izgar Camii'nin açılış töreni düzenlendi.Düzenlenen programda konuşma gerçekleştiren Başkan Kadir Albayrak, "Bu caminin açılmasında ve bugüne gelmesinde emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bu camiyi dolduralım. Biz de elimizden geldiğince destek olmaya çalışacağız. Ben bu duygularla bu caminin dolu dolu olmasını diliyorum. Manevi duyguların hep birlikte yaşanmasını diliyor caminin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

Başkan Albayrak Izgar Camii Açılış Törenine Katıldı
  • 27 Temmuz 2018, Cuma 0:00