solyanreklam
sagreklam

Başkan Albayrak İş Yeri Açılışına Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ilçesinde faaliyete geçen Terra&Mare Cafenin açılış törenine katıldı.Süleymanpaşa'daki Değirmenaltı Mahallesinde gerçekleşen açılış törenine Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Marmaraereğlisi Kaymakamı Sıdkı Zihin de yer aldı.Burada bir konuşma yapan Başkan Albayrak, "Bu nezih mekanı şehrimize kazandıran Bülent Eren ve Serkan Berk kardeşlerimi tebrik eder, hayırlı olsun temennilerimle bol kazançlı çalışmalar dilerim." dedi. Terra&Mare Cafenin açılış töreni, yapılan konuşmaların ardından kurdele kesimi ile son buldu.

Başkan Albayrak İş Yeri Açılışına Katıldı
  • 14 Eylül 2018, Cuma 0:00

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ilçesinde faaliyete geçen Terra&Mare Cafenin açılış törenine katıldı.

Süleymanpaşa'daki Değirmenaltı Mahallesinde gerçekleşen açılış törenine Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Marmaraereğlisi Kaymakamı Sıdkı Zihin de yer aldı.

Burada bir konuşma yapan Başkan Albayrak, "Bu nezih mekanı şehrimize kazandıran Bülent Eren ve Serkan Berk kardeşlerimi tebrik eder, hayırlı olsun temennilerimle bol kazançlı çalışmalar dilerim." dedi. Terra&Mare Cafenin açılış töreni, yapılan konuşmaların ardından kurdele kesimi ile son buldu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık