Başkan Albayrak Görkem ve Gökçe Deniz Çiftinin Nikah Törenine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ DSİ eski müdürü Faruk Cansev'in oğlu Görkem Cansev ile Gökçe Deniz Solan'ın düğün törenlerine katılarak nikahlarını kıydı.Başkan Kadir Albayrak, nikah töreni sonrasında genç çiftine ömür boyu mutluluk ve saadet dilerken, Cansev ve Solan ailelerine de hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Başkan Albayrak Görkem ve Gökçe Deniz Çiftinin Nikah Törenine Katıldı
  • 15 Eylül 2018, Cumartesi 0:00