Başkan Albayrak Dil Akademisi Açılış Törenine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yabancı dil eğitimi hizmetine başlayan Özel Pyramid Dil Akademisi'nin açılış törenine katıldı.Süleymanpaşa ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde gerçekleşen açılış töreninde konuşma yapan Başkan Kadir Albayrak, kurucu öğretmen Özlem Coşkun ve ekibine hayırlı olsun temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.Özel Pyramid Dil Akademisi'nin açılış töreni, yapılan konuşmaların ardından kurdele kesimi ile son buldu.

Başkan Albayrak Dil Akademisi Açılış Törenine Katıldı
  • 10 Eylül 2018, Pazartesi 0:00