Başkan Albayrak Abdurrahman Dinçer'in Cenaze Merasimine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediyesi Meclis Üyesi Gönül Göymen Dinçer'in kayınbabası Abdurrahman Dinçer'in cenaze merasimine katıldı.Cenaze merasimine Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ile merhum Abdurrahman Dinçer'in ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.Kılınan cenaze namazının ardından Başkan Kadir Albayrak, merhum Dinçer'e Allah'tan rahmet dilerken, dost ve yakınlarına da başsağlığı dileklerinde bulundu.

Başkan Albayrak Abdurrahman Dinçer'in Cenaze Merasimine Katıldı
  • 21 Ağustos 2018, Salı 0:00