solyanreklam
sagreklam

BAŞBAKAN YARDIMCIMIZ HAKAN ÇAVUŞOĞLU'NUN KATILIMLARIYLA TOPLU AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İlçemizde, Başbakan Yardımcımız Hakan ÇAVUŞOĞLU'nun katılımlarıyla 06 Haziran 2018 Çarşamba günü Toplu Açılış Töreni gerçekleştirildi. Kurtuluş

BAŞBAKAN YARDIMCIMIZ HAKAN ÇAVUŞOĞLU'NUN KATILIMLARIYLA TOPLU AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
  • 04 Temmuz 2018, Çarşamba 0:00
İlçemizde, Başbakan Yardımcımız Hakan ÇAVUŞOĞLU’nun katılımlarıyla 06 Haziran 2018 Çarşamba günü Toplu Açılış Töreni gerçekleştirildi.

Kurtuluş Mahallesi Şehit Yunus BAL Ortaokulunda gerçekleştirilen Toplu Açılış Törenine Başbakan Yardımcımız Hakan ÇAVUŞOĞLU, Yenişehir Kaymakamı Suat SEYİTOĞLU, AK Parti İl Başkanı Ayhan SALMAN, Yenişehir Garnizon Komutanı Albay Hakan CİRİT, Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK, AK Parti İlçe Başkanı Adnan KAMIL ve İlçe Teşkilatı Üyeleri, İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin DÜLGER, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa AYAZ, İlçe Protokolü, Muhtarlar, STK Başkan ve Yöneticileri, okul müdürleri, daire amirleri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Kurtuluş Mahallesi Şehit Yunus BAL Ortaokulu, Yenişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Motor Atölyesi, Tarihi Dereköy Camii, Mahalle Konağı ve Dereköy, Yıldırım, Toprakdere, Kıblepınar, Karasıl, Subaşı ve Akbıyık’da hem lojman hem de köy konağı olmak üzere 8 adet Lojman Binası, Tabakhane ve Yeni Mahallelerimizde Diş Polikliniği, Düğün Salonu ve Taziye Evinin açılışının yapıldığı Toplu Açılış Töreni Yenişehir Belediyesi Osmanlı Mehter Takımı eşliğinde İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Açılış konuşmasını İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin DÜLGER yaptı. Daha sonra konuşan Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK ise;

“Geleceğimizin teminatı, gençliğimiz, evlatlarımızın, konforlu, modern binalarda eğitimlerini gerçekleştirebilmeleri için biz yöneticiler, iktidarımızla birlikte 16 yıldır el ele vererek okullar, kütüphaneler, üniversiteler, yurtlar ve eğitime yönelik daha nice tesisler yapıyoruz. Hamdolsun ki bugün de ilçemiz Kurtuluş Mahallesinde uzun yıllardır özlemi çekilen ve oldukça yoğun bir talebi karşılayacak olan Ortaokul binamızı tamamladık.

Okulumuz, 7000 m² alan üzerinde 4315 m² kapalı alana sahip, 24 dersliği, çok amaçlı salonu, fen laboratuvarı, teknoloji sınıfı, sığınağı, bay-bayan mescidi, kütüphanesi ve etkinlik odası bulunan, ayrıca 2680 m² bahçesiyle toplam 4 katlı binamız, 3.500.000 TL’ye mal olmuştur.

Yine, Yenişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Motor Atölyesini de öğrencilerimizin, pratik eğitimlerini daha sağlıklı, modern bir ortamda tamamlayabilmesi için hizmete açıyoruz. Bu tesisimiz de 2280 m² kapalı alan, 4 derslik ve 7 atölyeden ibaret olup 2.227.000 TL’ye mal olmuştur.

Bizler, yapılamayanları yapmaya, ecdadımızdan miras kalan tüm eserlerimizi koruyup, yenilemeye ve yeniden inşa etmeye geldik.

Tarihi Dereköy Camii, Mahalle Konağı, yine Dereköy, Yıldırım, Toprakdere, Kıblepınar, Karasıl, Subaşı ve Akbıyık’da hem lojman hem de köy konağı olmak üzere 8 Adet Lojman Binası, Tabakhane ve Yeni Mahallelerimizde Diş Polikliniği, Düğün Salonu ve Taziye Evinin de açılışını yapıyor olmamız, bir kez daha göstermiştir ki, artık halkımızı, geleceğimizi, gençliğimizi ilgilendiren her konu, Belediyelerimizin hizmet alanına girmiştir. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz yatırımlar 1.500.000 TL’ye mal olmuştur. Yapılan bu yatırımlarımızın ilçemize ve ilçe halkımıza hayırlı olmasını dilerim.

Bu düşüncelerle, eserlerimizin yapımında katkısı bulunan herkese, bizlerin daima yanında yer alan, başta Başbakan Yardımcımız Sayın Hakan ÇAVUŞOĞLU olmak üzere, Milletvekillerimize, Bursa Valiliğimiz bünyesinde, Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığına, BBB Başkanım Alinur Bey’e ve ekibine, projelerimizin yapımından şu ana kadar emeği geçen çalışma arkadaşlarıma, bizleri bu önemli günde yalnız bırakmadığınız için siz değerli hemşehrilerime teşekkür ediyor, tekraren sizleri en kalbi duygularımla selamlarken Rabbim, bu mübarek Ramazan ayında bayramı da hep birlikte, huzur içerisinde geçirmeyi bizlere nasip etsin” dedi.

Daha sonra konuşan Yenişehir Kaymakamı Suat SEYİTOĞLU, Tüm şehitlerimize ve şehidimiz Yunus BAL’a rahmet dileyerek başladığı konuşmasında, merkezi yönetim ve yerel yönetimin katkılarıyla yapılan bu eserin kendilerini heyecanlandırdığını ifade ederken açılan binaların ilçemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Toplu Açılış Töreninde son olarak konuşan Başbakan Yardımcımız Hakan ÇAVUŞOĞLU ise “Son 16 yılda Türkiye’yi 6,5 kat büyüttük. Sağlık, eğitim, sosyal hizmetler ve demokratikleşme konularında tabuları yıktık, neşter attık. Eksiksiz demokrasi yolunda Türkiye’yi ilerlettik. Durmak yok yola devam, hala aşk ile koşuyoruz” dedi. İlçemizin hizmet yağmurundan nasibini aldığını ifade ettiği konuşmasında Hakan ÇAVUŞOĞLU, yapılan yatırımların ülkemize ve ilçemize hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK, Başbakan Yardımcımız Hakan ÇAVUŞOĞLU’na plaket takdiminde bulundu. Daha sonra dualar eşliğinde Toplu Açılış Töreni kurdelası kesildi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık