solyanreklam
sagreklam

BARIŞIN VE KARDEŞLİĞİN BAŞKENTİ MUDANYA ZAFER COŞKUSUNU ON BİNLERCE KİŞİYLE KUTLADI

BARIŞIN VE KARDEŞLİĞİN BAŞKENTİ MUDANYA ZAFER COŞKUSUNU ON BİNLERCE KİŞİYLE KUTLADI

BARIŞIN VE KARDEŞLİĞİN BAŞKENTİ MUDANYA                  ZAFER COŞKUSUNU ON BİNLERCE KİŞİYLE KUTLADI
  • 31 Ağustos 2016, Çarşamba 0:00


Mudanya Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94’üncü yıl dönümü büyük bir coşku ve heyecan içinde kutladı. Etkinliklere Güzelyalı Atatürk Parkı’ndan başlayan ve Mütareke Meydanı’nda son bulan altı kilometrelik “Büyük Zafer Yürüyüşü” damga vurdu.

Mudanya Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94’üncü yıl dönümünde, muhteşem bir kutlamaya ev sahipliği yaptı. Güzelyalı Atatürk Parkı’ndan altı kilometrelik Büyük Zafer Yürüyüşüyle başlayan kutlamalar, Mütareke Meydanı’nda Hilmi Yarayıcı konseriyle son buldu. Akşam saatlerinde Güzelyalı Atatürk Parkı’nda toplanan binlerce Atatürk ve Cumhuriyet sevdalısı, Mudanya Belediyesi’nin dağıttığı Atatürk tişörtleri ve Türk Bayrakları ile Güzelyalı Atatürk Parkı’ndan Mütareke Meydanı’na kadar yürüdü. Tarihi Mudanya Bandosu’nun, marşlarla eşlik ettiği yürüyüşe tüm CHP Bursa Milletvekillerinin yanı sıra CHP Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile CHP İlçe Başkanları, gaziler, çocuklar ve gençler başta olmak üzere, her yaştan binlerce Mudanyalı katılım sağladı.
MUDANYA FARKINI BİR KEZ DAHA GÖSTERDİ
Mütareke Meydanı’nda binlerce Mudanyalıya hitap eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Mudanya, Cumhuriyet ve demokrasiye nasıl sahip çıktığını bir kez daha gösterdi. Cumhuriyet’in nasıl kurulduğunu, demokrasinin nasıl yaşatıldığını artık herkes anlamalı ve bilmelidir” dedi. Osmanlı ve cemaat sevdalılarının suçlarını örtmeye kimsenin gücünün yetmeyeceğini de vurgulayan Türkyılmaz, “Cumhuriyetine demokrasiye sahip çıkan halkımız bunun cezasını verecektir” dedi. Etkinliğe katılarak kendini yalnız bırakmayan herkesi tebrik eden başkan Türkyılmaz, “Cumhuriyetin nasıl kazanıldığını asla unutmadan bu canımızı da feda ederiz” ifadelerini kullandı. Türkyılmaz konuşmasının ardından günün anlam ve önemine ilişkin Mudanya Muharip Gaziler Derneği Başkanı Halil Yılmaz’a çiçek vererek şükran duygularını iletti.
YARAYICI TÜRKÜLERİNİ BARIŞ İÇİN SÖYLEDİ
Mütareke Meydanı’nda buluşan binlerce Mudanyalı Hilmi Yarayıcı konseriyle Zafer coşkusunu hep birlikte yaşadı. Mütareke Meydanı’nda sahne alan Hilmi Yarayıcı ise şarkılarını barış için söylerken, binlerce Mudanyalı Yarayıcı’ya eşlik etti. ,Sahneden birlik ve beraberlik mesajları veren Yarayıcı’ya konser sonunda CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal ve Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, çiçek ve hediyelerle teşekkür etti.
 

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık