solyanreklam
sagreklam

BARIŞ İÇİN MUDANYA'YA PEDAL ÇEVİRDİLER

BARIŞ İÇİN MUDANYA'YA PEDAL ÇEVİRDİLER

BARIŞ İÇİN MUDANYA'YA PEDAL ÇEVİRDİLER
  • 20 Eylül 2015, Pazar 0:00

Tophane Rotary Kulübü’nün düzenlediği, bu yıl 7.’si gerçekleştirilen “Tophane’den Mudanya’ya Bisiklet Turu” Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanya Mütareke Meydanı’nda sona erdi.


Yaklaşık 800'e yakın profesyonel ve amatör bisikletçinin katıldığı Tophane'den başlayan bisiklet turu, Mudanya Mütareke Meydanı'nda sona erdi. Mudanya Belediyesi’nin ev sahipliğinde sona eren Bisiklet Turu bu yıl “Barışa Pedal Çevirin” temasıyla gerçekleşti.
“BARIŞ İÇİN BİR ŞEYLER YAPMALI”
Tophane'deki Saltanat Kapı'nın önünden sabahın erken saatlerinde pedal çevirmeye başlayan yaklaşık 800 bisiklet tutkunu Mudanya yolu güzergâhını takip ederek zorlu yolculuk sonrası Mudanya Mütareke binası önüne vardı. Burada sporcuları karşılayan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, organizasyonu gönülden desteklediğini ve barış temasıyla gerçekleşen anlamlı turun her geçen yıl büyüyerek devam edeceğine inancının tam olduğunu söyledi. Etkinliğe katılan tüm sporcuları kutlayan Türkyılmaz, “Barış adına gerçekleşen etkinliklerin Dünya’da hakim olmalıdır. Barış nidalarını yükseltmemiz gerekiyor. Hepimizin barış için bir şeyler yapmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.
SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN BİSİKLET
Çevre dostu araç olan bisikletlerin önemine vurgu yapmak istediklerini dile getiren Tophane Rotary Kulübü Dönem Başkanı Yalçın Aras, etkinliğe katılan ve destek veren herkese teşekkür etti.
Hem çevre bilincine hem de bisikletin bir yaşam aracı olduğuna dikkat çekmek istediklerini ifade eden 2440. Rotary Bölge Guvarnörü Reha Akın, etkinliğe olan katılımın her geçen gün artarak devam etmesini diledi.
SPORCULARA HEDİYELER VERİLDİ
Mudanya Belediyesi, Nilüfer Belediyesi, Bisiklet Federasyonu Bursa İl temsilciliğinin katkıları ile düzenlenen ve Hakan Nuray Özdündar çiftinin de anıldığı etkinliğe katılan 800 bisiklet tutkununa birer çekiliş kuponu da verildi. Turun finalini oluşturan Mudanya'da yapılan çekilişle, katılan sporculara bisiklet, eldiven ve bisiklet ile ilgili kitaplar hediye edildi. Toplu olarak çekilen fotoğraf ile etkinlik son buldu.                                              

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık