Mudanya Belediyesi’nden Uluslararası İşçi Filmleri Festivaline Destek

• 21 Aralık 2016, Çarşamba 0:00

‘Barbarlığa Karşı Umut Öyküleri’ sloganıyla Mudanya Belediyesi’nin de desteğiyle 11.kez perdelerini açan Uluslararası İşçi Filmleri Festivali Bursa’da başlıyor. 24–28 Aralık tarihlerinde Bursa halkıyla buluşacak olan festivalin açılış programı 24 Aralık Cumartesi günü saat 18.00’da Bursa Akademik Odalar Birliği Oditoryum'da başlayacak. 25 Aralık Pazar gününden itibaren 15 ülkeden 40 film Bursalı sinemaseverler ile buluşacak. 25-26-27 ve 28 Aralık tarihlerinde Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde de toplam 20 filmi Mudanyalı sinemaseverler izleme fırsatı bulacak. Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Elvan Atay, festival açılışı kapsamında düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve Mudanya Belediyesi Kültür Müdürü Turgut Dağlı'ya katkılarından dolayı teşekkür etti.