Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından aşure hayırları tüm hızıyla sürüyor. Balıkesir merkez ve Bandırma'da gerçekleştirilen aşure hayrı, dün de Edremit Cumhuriyet Meydanı'nda oldukça geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

• 28 Eylül 2018, Cuma 0:00

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından aşure hayırları tüm hızıyla sürüyor. Balıkesir merkez ve Bandırma’da gerçekleştirilen aşure hayrı, dün de Edremit Cumhuriyet Meydanı’nda oldukça geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Körfez Koordinatör Daire Başkanı Fatih Aka ile Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı personeli tarafından yaklaşık bin kişiye dağıtılan aşure hayrına Edremitliler’in yoğun ilgi gösterdiği dikkatlerden kaçmadı.