Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun geçtiğimiz aylarda yapılacağını açıkladığı İvrindi Rekreasyon Alanı’nda yapım çalışmaları başladı.

• 19 Temmuz 2018, Perşembe 0:00

17 Nisan’da ihalesi gerçekleştirilen ve yüklenici firmaya yer tesliminin hemen ardından ilk kazma vurulan rekreasyon alanı 55.000 metrekarelik alana oturuyor.

Rekreasyon alanının içerisinde 3 ayrı çocuk oyun gurubu, Survivor Parkı, oturma ve dinlenme alanları, fitnes aletleri, 24 ayrı piknik alanı, 4 adet kamelya, 650 metre yürüyüş yolu, 650 metre bisiklet yolu, otapark, wc, mescid bulunuyor. Parkın tamamlanmasıyla birlikte 7’den 77’ye tüm İvrindi halkı, vakit geçirebilecekleri, spor yapabilecekleri, piknik yapabilecekleri yeni bir komplekse sahip olacaklar.

Tarih : 19.7.2018 14:00:00