Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Bandırma ilçesi programı kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen wifi lansmanının ardından vatandaşlarla sohbet etti, meydanda langırt oynayan gençlere eşlik etti.

• 27 Temmuz 2018, Cuma 0:00

Bandırma ilçesinde vatandaşların ilgi ve alakalarından memnun kalan Başkan Kafaoğlu daha sonra önce Doğruca’ya ardından da Bereketli Mahallelerine giderek vatandaşlarla bir araya geldi, sorunları dinleyip çözümlenmesi için gerekli birimlere talimat verdi. Bereketli Mahallesi’nde Kur’an kursundan çıkan çocuklarla bir araya gelen Başkan Kafaoğlu gençleri tebrik ederek dondurma ısmarladı, çocuklar da güzel jest karşısında Başkan Kafaoğlu’na teşekkür ettiler.

Bereketli halkına seslenen Başkan Kafaoğlu şunları kaydetti: “Öncelikle sizlere teşekkür ediyorum. 24 Haziran seçimlerinde sımsıkı arkamızda durdunuz, 16 yıldan bu yana Cumhurbaşkanımızın yanında oldunuz. Türkiye çok kritik süreçler geçirdi. 15 Temmuz Türkiye’yi bölmek, parçalamak ve karıştırmaya dönük hareketti, sıradan bir darbe değildi. Bu darbenin ötesindeydi, savaş uçakları, savaş helikopterleri milletin üzerine ateş açtı. Bu mesele devletin beka meselesiydi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli fotoğrafın büyüğünü gördü ve Cumhurbaşkanımızın arkasında dimdik durdu. Komşularımızı hep karıştırmışlar, birbirine düşürmüşler. Bölüp parçalayamadıkları bir Türkiye var. Kurtuluş savaşından önce Osmanlı yıkılınca Sevr Anlaşması yapılınca İstanbul’u İngilizleri, Balıkesir, İzmir, Aydın’ı Yunanlılar, Gaziantep’i Fransızlar almışlardı, bizi sadece Anadolu’nun ortasına sıkıştırmışlardı. Kurtuluş savaşı ile cendere atlatılarak sınırlarımıza ulaştık. Kasımpaşa’dan bir yağız delikanlı çıkarak Türkiye’yi rolün dışına çıkardı. Türkiye artık borç alan ülke değil, mazlumun sesi olan, yardım eden, dünya 5’ten büyüktür diyen bir ülke oldu.  Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı operasyonu gerçekleşerek 57 günde Türk askeri Afrin’in burçlarına Türk bayrağı dikildi. Türkiye Muz Cumhuriyeti değil, dik duran bir ülke. 600 yıl dünyayı adaletle yönetmiş bir ülkeyiz, gözyaşı ve kan akıtmamışız, din ve dile karışmamışız.  Türkiye büyüdükçe büyüyor. Sizler bir ve beraber olduğunuz müddetçe, kardeş olduğunuz zaman, iri ve diri olduğunuz sürede kimse Türkiye’yi bölmeyi başaramayacak. İçerideki hainlerle denediler olmadı, dışarıdan uğraştılar olmadı. Bu millet oyuna gelmedi ve gelmeyecek de. Bu millet Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında durmaya devam ediyor. Türkiye’nin geleceği daha ak ve aydınlık. Ne kadar tuzak kurarlarsa kursunlar, tuzak kurucuların üstünde Cenab-ı Allah’ın bir tuzağı vardır. Ne yaparlarsa boş, göklerden gelen bir karar vardır.  Belediye olarak bizler de yaşadığımız, doğduğumuz, büyüdüğümüz yerleşim yerlerini güzelleştirmek, vatandaşların mutlu ve huzurlu ortamlarda yaşamalarını sağlamak için çalışıyoruz.  Ben de köylü çocuğuyum, sizin içinizden gelen birisiyim. 1994 yılından bu yana siyasetin içerisindeyim, Cumhurbaşkanımızın siyaset yaptığı her partide görev aldım, Balıkesir’de ayak basmadık yer bırakmadım.

Tarih : 27.7.2018 14:30:00