solyanreklam
sagreklam

BALIKÇI BARINAĞI YENİ YÜZÜ İLE HİZMETTE

BALIKÇI BARINAĞI YENİ YÜZÜ İLE HİZMETTE

BALIKÇI BARINAĞI YENİ YÜZÜ İLE HİZMETTE
  • 10 Şubat 2016, Çarşamba 0:00

Mudanya Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl yenileme çalışmaları tamamlanan Arnavutköy Balıkçı Barınağı’nda elektrik, su ve aydınlatma işlemleri tamamlandı.

Mudanya Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl çöken ve bozulan beton zemini güçlendirerek tamamen yenilemesinin ardından elektrik, su ve aydınlatma gibi temel ihtiyaçlar da tamamladı. Arnavutköy Balıkçı Barınağı’nda tamamlanan çalışmaları yerinde inceleyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Balıkçı Barınağını belediyemizin kendi imkanları ile baştan aşağıya yeniledik. Yat ve tekne sahiplerine en iyi hizmeti veriyoruz” dedi. Mudanya Belediyesi’nin en değerli mülklerinden birinin Arnavutköy Balıkçı Barınağı olduğunu dile getiren Türkyılmaz, ““Yaşam Merkezi” projemizin çalışmaları da sürüyor. Mudanyalı hemşehrilerimize ve ilçemizi ziyarete gelenlere hizmet verecek bir alan yaratacağız” dedi.
Barınak içerisinde 4 adet su ve 4 adet elektrik çıkışlı 22 adet Pedestal (servis kutusu), 15 tonluk su deposu ve hidrofor sistemi konulduğuna dikkati çeken Türkyılmaz, “Elektrik alt yapısını tamamen yeniledik. Ayrıca var olan jeneratörümüzü de tüm sisteme dahil ettik” dedi.
GÜVENLİK TEDBİRLERİ ARTACAK
500 tekne ve yat kapasiteli Arnavutköy Balıkçı Barınağı’nda 7/24 güvenliğin olduğunu da sözlerine ekleyen Türkyılmaz, “Son teknoloji ile tekne, yat sahiplerine ve balıkçılarımıza hizmet veriyoruz. Yakında kamera sistemimiz de bu alanda faaliyete geçecek. Yapacağımız çalışmalar ile de güvenlik tedbirlerini en üst seviyelere çıkartacağız” dedi. Güvelik sistemi ile birlikte kartlı sistemin her alanda faaliyete geçeceğini de belirten Türkyılmaz, “Daha çağdaş ve daha kontrol edilebilir bir sistem olan akıllı kart geçiş sistemiyle ilgili çalışmalarımız sürüyor. Bu sayede barınağa demir atan tüm balıkçı teknelerinin kontrolünü sağlayarak onlara kaliteli ve güvenli bir hizmet sağlanmış olacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık