BAHÇELİEVLER'DE KURBAN BAYRAMI HAZIRLIKLARI'

Halkımızın Kurban Bayramını sağlık ve huzur ortamı içerisinde geçirebilmesi için çok kapsamlı titiz bir çalışma yürüten Bahçelievler Belediyesi, üç ayrı noktada oluşturulan kurban satış ve iki ayrı noktadaki kurban kesim noktalarında sorun yaşanmaması içim azami çaba harcayacak.

BAHÇELİEVLER'DE KURBAN BAYRAMI HAZIRLIKLARI'
  • 09 Ağustos 2018, Perşembe 0:00

BAHÇELİEVLER’DE KURBAN BAYRAMI HAZIRLIKLARI…

Vatandaşlar kurbanlarını Belediye tarafından hazırlanan kesim noktalarında Kaymakamlıkça belirlenen ücret karşılığında deneyimli kasaplara kestirebilecek.

Yenibosna Merkez Mahallesi Cemal Ulusoy Caddesi üzeri (Enco yanı), Çobançeşme Mahallesi Mithatpaşa Caddesi üzeri (Patates Soğan Sebze Hali arkası) ve Yenibosna Merkez Mahallesi Asena Sokak üzerinde kurulan kurban satış ve kesim noktalarında 24 saat esasına göre çalışacak belediyenin zabıta, temizlik, ruhsat ve fen işlerine bağlı ekipleri alanın fiziki şartları ile ilgili çalışma yürütürken veterinerlik bürosu çalışanları da alana gelen kurbanlıkları taşıyan kamyonların resmi evraklarını kontrol ederek alana girişine izin verdi.

Belediyemiz Kurban Satış ve Kesim Yerleri aşağıdaki adreslerde yapılacaktır.

1.   Çobançeşme Mah. Mithatpaşa Cad. No:1/Patates Soğan Sebze Hali arkası (Kurban satış " Kesim)

2.   Yenibosna Mrk. Mah. Asena Sok. No:1-3-5 (Kurban satış " Kesim)

3.   Yenibosna Merkez Mahallesi Cemal Ulusoy Cad. No:51 / Enco yanı (Kurban satış)