BAHÇECİK TAZİYE EVİ’NİN ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPILIYOR

Belediyemiz tarafından Bahçecik Mahallesinde bitme aşamasına gelen taziye evinin çevre düzenlemesi yapıyor....

• 26 Temmuz 2018, Perşembe 13:41

BAHÇECİK TAZİYE EVİ’NİN ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPILIYOR

‘Her Mahallede Bir Taziye Evi’ projesi kapsamında Bahçecik Mahallesi’ne yapılan taziye evindeki çalışmalarda sona yaklaşan Belediyemiz, taziye evinde çevre düzenlemesine başladı.

Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren ve taziye evinin mahallelerinin en önemli ihtiyaçlarından bir tanesi olduğunu söyleyen mahalleliler, Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’ya ve ekibine teşekkür etti.

Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerimiz ise yaptıkları açıklamada, toplam 480 metrekarelik alana bayan ve erkekler için iki kat şeklinde yapılan taziye evinin mahalle halkına şimdiden hayırlı olmasını diledi.

Oluşturulma Tarihi : 26.07.2018