Bahar Şenliği ve Anneler Günü Kutlaması Bir Arada!

Karanfilköy 6. Bahar Şenliği ve Anneler Günü kutlaması Beşiktaş Belediyesi destekleriyle g...

Bahar Şenliği ve Anneler Günü Kutlaması Bir Arada!
  • 01 Ocak 2000, Cumartesi 0:00

Akatlar Kültür ve Dayanışma Derneği (AK-DER), Beşiktaş Belediyesi’nin destekleriyle Karanfilköy’de geleneksel Bahar Şenliği ve Anneler Günü etkinliği düzenledi. Etkinliğe; Beşiktaş Belediye Başkan Vekili Tahir Doğaç, CHP Beşiktaş İlçe Başkanı Sebahattin Öztürk, AK-DER Başkanı Şinasi Yalçın, AK-DER üyeleri ve mahalle sakinleri katıldı.

Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte; ikramlar, yüz boyama, halk oyunları, müzik dinletileri yer alırken çocuklardan oluşan koro anneler için şarkı söyledi. Konuşmaların ardından Beşiktaş Belediye Başkan Vekili Tahir Doğaç, kadınlara çiçek dağıtarak Anneler Gününü kutladı. Küçükten büyüğe tüm katılımcılar; halat çekme, mendil kapma gibi çocuk oyunları oynadı. Coşku içinde geçen gün boyunca halaylar çeken, oyunlar oynayan katılımcılar, bahara Karanfilköy'de merhaba dedi.