solyanreklam
sagreklam

BADE yine sevindirdi'

AİLE DESTEK EVİ'NDEN AİLELERE BAYRAMLIK GİYSİ DESTEĞİ'

BADE yine sevindirdi'
  • 15 Ağustos 2018, Çarşamba 0:00

BADE yine sevindirdi… 

AİLE DESTEK EVİ’NDEN AİLELERE BAYRAMLIK GİYSİ DESTEĞİ…

 

Bahçelievler Aile Destek Evi, (BADE) her Bayram öncesi bayramlık giysi armağan etme geleneğini sürdürerek, 2 Bine yakın kişiye giyim"kuşam desteği verdi.

Bahçelievler Belediyesi’nce oluşturulan ve her ay yaklaşık 2 Bini aşkın ihtiyaç sahibi vatandaşa hizmet verme kapasitesine ulaşan, Bahçelievler Belediyesi Aile Destek Evi, (BADE) Kurban Bayramı öncesi ihtiyaçlı ailelere yine sevinç yaşattı. Öncelikle engelli çocuklar ve ailelerine yapılan giysi yardımı daha sonra diğer aileler için gerçekleştirildi. Tamamı hayırsever işadamlarınca merkeze bağışlanan ayakkabı, pantolon, etek, elbise gibi çeşitli giysi türlerinden oluşan yardımlar BADE’nin Çobançeşme’de bulunan binasında dağıtıldı.

Bayramlık giysi dağıtımlarının bir bölümüne katılan Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu “Aile Destek Evi’miz sadece bayramlarda değil, yıl boyunca ailelerimize hizmet veriyor. Toplumsal ve sosyal dayanışmanın güzel örneklerinden birisi de sevgileri paylaşmaktır. Hayırsever vatandaşlarımızın ve işadamlarımız desteği ile oluşturulan Aile Destek Evi’miz giysiden, eşyaya, muhtaç ailelerimize desteğini her geçen gün arttırarak sürdürüyor. Bağışta bulunarak çocuklarımızın yüzünü güldüren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık