Avrupa Gönüllü Hizmeti Projesi Gönüllülerini Arıyor!

Beşiktaş’ın Gençleri Sınırları Geçiyor...

Avrupa Gönüllü Hizmeti Projesi Gönüllülerini Arıyor!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 14:09

2017 yılının Ocak ayında Avrupa Birliği Bakanlığı’na başvurarak akredite kurum olmaya hak kazanan Beşiktaş Belediyesi, ilk Avrupa Gönüllü Hizmeti (AGH) projesini yürütmeye başlıyor.

Avrupa Birliği Bakanlığı Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı’ndan hibe almaya hak kazanan “Beşiktaş‘ın Gençleri Sınırları Geçiyor” isimli Avrupa Gönüllü Hizmeti (AGH) projesi, gönüllülerini arıyor.

Proje kapsamında 17-30 yaş aralığındaki gençler arasından seçilecek olan 2 kişi, İtalya’nın Sicilya bölgesinde bulunan Zafferana Etnea’daki kent müzesinde, gençlik merkezinde ve çeşitli projelerde 2 ay boyunca gönüllü olarak gençlik faaliyetlerinde yer alacak.

İtalya Sicilya’da Avrupa Gönüllü Hizmeti

Proje Süresi: Aralık 2017 - Şubat 2018 (Kısa Dönem 2 Ay)
Gönüllü Sayısı: 2 kişi

Bölge: İtalya - Sicilya / Catania Zafferana Etnea
Gönderen Kuruluş: Beşiktaş Belediyesi
İrtibat: [email protected]

Proje Kapsamında Neler Karşılanır:
• Vize ile ilgili masraflar
• Yolculuk masrafları
• Konaklama (AGH evi ikişer kişilik odalar)
• Yeme - içme
• Sağlık sigortası
• Cep harçlığı

Başvuru İçin Gerekli Belgeler:
Europass CV ve Motivasyon Mektubu

Son Başvuru Tarihi: 13 Kasım 2017

Başvuru Şekli:
1- Europass CV ve motivasyon mektubunun özenli ve tam olarak doldurulmaması durumunda başvuru dikkate alınmayacaktır.
2- Başvuruların "EVS İTALY" konu başlığı ile [email protected] adresine gönderilmesi gerekmektedir.
3- Daha önce gönüllülük deneyimine sahip ancak yurt dışı deneyimi olmayan gençlere öncelik verilecektir.

Projenin İngilizce detayları için tıklayınız.

Proje detaylarının iyi incelenmesi ve başvuru formunda bu bilgilerin dikkate alınması gerekmektedir.