solyanreklam
sagreklam

“Ata”ya Saygı Yürüyüşü…

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin 79. yılı...

“Ata”ya Saygı Yürüyüşü…
  • 31 Temmuz 2018, Salı 0:49

Yarınlar Seninle Aydınlanıyor…

Beşiktaş Belediyesi, Ulu Önder Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 79. yıl dönümünde dev Türk bayrağı kortejiyle Ata’ya Saygı Yürüyüşü düzenledi. Sabah saat 08.00’de Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi önünden başlayan yürüyüşe; Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, STK’lar, öğrenciler, siyasi parti temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı.



Beşiktaş’tan Dolmabahçe’ye İnsan Zinciri…

Her 10 Kasım’da dev Türk bayrağı kortejiyle “Ata”sına yürüyen Beşiktaş Belediyesi, bu yıl aynı zamanda Atatürk resimlerinden oluşan insan zinciriyle Dolmabahçe’ye yürüdü. Saatler 09.05'i gösterdiğinde ise Beşiktaş'ta hayat durdu. Mustafa Kemal Atatürk’ün hayata gözlerini yummuş olduğu o dakikada bütün Beşiktaş saygı duruşuna geçti. Dolmabahçe Sarayı önünde gerçekleştirilen anma töreniyle yürüyüş sona erdi.

Dolmabahçe Sarayı önünde sona eren yürüyüşün ardından dev bayrak vatandaşlar tarafından el birliğiyle toplandı. Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ise yürüyüşün ardından Dolmabahçe Sarayı’ndaki törene katılarak Mustafa Kemal Atatürk’ün odasına çelenk bıraktı. Tören sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Hazinedar, "Atatürk, dünya tarihine damga vuran ender insanlardan biridir. Her 10 Kasım’da olduğu gibi bu 10 Kasım’da da Cumhuriyetimizin kurucusu Yüce Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü 79 yıl önce veda ettiği Beşiktaş’ta büyük bir kalabalıkla andık. 10 Kasım yürüyüşümüze katılan Beşiktaşlılara ve İstanbullulara sonsuz teşekkür ediyorum. Atamızı minnet ve hasretle anıyorum’’ dedi.



BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık