solyanreklam
sagreklam

Atatürk Parkı Ali Kınık Konseri İle İnledi

Atatürk Parkı Ali Kınık Konseri İle İnledi

Atatürk Parkı Ali Kınık Konseri İle İnledi
  • 30 Mayıs 2018, Çarşamba 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi’nin Mersin’de unutulan Ramazan ay ruhunu yeniden yaatmak için geleneksel hale getirdii ve bu yl beincisi düzenlenen Ramazan etkinliklerinin 14. gününde misafiri usta sanatç Ali Knk oldu. Gençlerin youn ilgi gösterdii konserde sevilen sanatç en beeniler parçalarn Mersinlilerle birlikte söyledi.

Atatürk Park Amfi Tiyatro’da gerçekletirilen ve tklm tklm dolu olan konsere Mersin Büyükehir Belediyesi Genel Sekreteri Devran Kutlugün, MHP Mersin 1. Sra Milletvekili Aday Olcay Klavuz, Mersin Büyükehir Belediyesi Genel Sekreter Yardmcs Mustafa Kemal Çokakolu, Ülkü Ocaklar Mersin l Bakan Gökhan Demir, MHP Toroslar lçe Bakan Hüsnü Doan, MHP Mersin Milletvekili adaylar, meclis üyeleri, daire bakanlar ve çok sayda Mersinli katld.

En sevilen duygusal parçalarndan biri olan ‘Bildiin Gibi Deil’ ile sahneye çkan Ali Knk Amfi Tiyatro’yu dolduran kalabal arklar ile hem coturdu hem de hüzünlendirdi. Nennide Feridem, Koca Reis, Ölürüm Türkiye’m, Son Bir Defa, Nerdesin Reis, Ali Aye’yi Seviyor, zmir Mar, Kurtlar Sofras gibi eski, yeni birçok arksna Mersin’de yeniden hayat veren Ali Knk, seslendirdii arklar ile vatandalarn milli duygularna dokundu.

Olcay Klavuz: “Ali Knk gerçek manada bir gönül dostu”

Büyükehir Belediyesi tarafndan düzenlenen Ramazan etkinliklerinde iftarlara ve etkinliklere katlarak Ramazan’n manevi ruhunu Mersinli vatandalarla yaayan ve konseri dinlemeye gelen MHP Mersin 1. Sra Milletvekili Aday Olcay Klavuz, “Ali Knk bizim için sadece bir sanatç olmann ötesinde, bütün duygularmz, düüncelerimizi, ilkelerimizi, ülkülerimizi haykran gerçek manada bir gönül dostu, bir aabey, bir karde olarak varln her zaman ortaya koymu gurur kaynamzdr. Gerçekten gece uyumayp gündüz yorulmayp, Türk gençlii adna, Türk milleti adna sanat ile gençliimizi Türklük gurur ve uuru ile slam ahlak ve fazileti ile bilinçlendirmeye çaltndan ötürü kendisine en içten duygularmla sayglarm ve teekkürlerimi sunuyorum. Biz kendisinde razyz. Allah’ta ondan raz olsun” dedi.

Kutlugün: “Mersin’e yakacak kalitede sanatçlar sizlerle buluturuyoruz”

Mersin’in düzenlenen etkinliklerle adeta ölen havasna büründüünü ifade eden Mersin Büyükehir Belediyesi Genel Sekreteri Devran Kutlugün, “Ramazan akamlar programlarmzdan yine çok özel bir günde sizlerle birlikteyiz. Biz her gün burada ve Mersin’in her zerresine kalite yakr diyoruz ve bu kaliteye yakacak kalitede sanatçlar sizlerle buluturuyoruz. te Ali Knk kardeimiz de o örneklerden bir tanesi. Mersin’e kalite yakr derken bunu hayatn her annda yaatmaya özen gösteriyoruz” eklinde konutu.

Cokulu kalabalk için arklarn seslendiren usta sanatç Ali Knk ise, “Mübarek Ramazan ay hepinize salk ve mutluluk getirsin. Allah dualarnz kabul eylesin. Bugün ayn zamanda 29 Mays stanbul’un fethinin 565. Yl dönümü. Fatih sultan Mehmet Han’ ve ordusunu, tüm ehitlerimizi rahmetle anyoruz. Allah raz olsun onlardan. Olcay Klavuz Bakanmza da hayrl olsun diyorum. Ülkücü bir kardeiniz olarak yaadm en büyük mutluluklardan biri oldu. Ülkücülerin hakkn her zaman her yerde savunan, koruyan Olcay Klavuz Bakanmz inallah bunu daha üst seviyelere çkaracaktr. Türkiye’nin her tarafn dolayorum Olcay Klavuz Bakan’n adayl bütün ülkede gerçekten büyük bir heyecan yaratt. Mersin Büyükehir Belediye Bakanmz u an aramzda yok ama bizleri sizlerle buluturduu için kendisine teekkürlerimizi iletiyoruz ” ifadelerini kulland.

Amfi tiyatro vatandalarn sloganlar ile inledi

‘Koca Reis’ arksn MHP Mersin 1. Sra Milletvekili Aday Olcay Klavuz’a hediye etti. Ali Knk’n arklarna hep bir azdan elik eden Mersinliler ‘ehitler ölmez, vatan bölünmez’, ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ sloganlar ile Amfi Tiyatroyu inlettiler.

Tüm Türk camiasnn milli duygularn coturan ‘Çrpnrd Karadeniz’ arks esnasnda sahneye çkarak Türk Bayra ve karde ülke Azerbaycan’n Bayran yan yana dalgalandran gençler ise vatandalardan büyük alk ald.

Konser sonunda MHP Mersin 1. Sra Milletvekili Aday Olcay Klavuz ve Mersin Büyükehir Belediyesi Genel Sekreteri Devran Kutlugün, sanatç Ali Knk’a çiçek takdiminde bulundu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık