solyanreklam
sagreklam

“ATATÜRK PARKI” AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR

“ATATÜRK PARKI” AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR

“ATATÜRK PARKI” AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR
  • 29 Nisan 2016, Cuma 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın sık sık incelemelerde bulunarak yapımını yakından takip ettiği Güzelyalı Atatürk Parkı açılış için gün sayıyor. 

Mudanya’da nefes alacak alanlar yaratmak için çalışmalarını sürdüren Mudanya Belediyesi, yeşilin hâkim olduğu, çocuk oyun alanlarının yer aldığı, şehir estetiğine farklılık kazandıracak Atatürk Parkı’nı hizmete açmak için gün sayıyor. Mudanya Belediyesi tarafından Güzelyalı Meydanı’nda yapımı süren Atatürk Parkı çalışmalarında sona geliniyor. Geçtiğimiz haftalarda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından aydınlatması tamamlanan park alanında, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de çocuk oyun gruplarını alana yerleştirdi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Altıntaş’ın incelemelerde bulunduğu park alanı vatandaşlara nefes aldıracak.
BU ALANLAR NEFES ALDIRACAK
Atatürk Park’ında gerçekleşen çalışmaları her gün yerinde inceleyerek, yakından takip eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ise,  nüfus artışı ve yapılaşmadan dolayı oluşabilecek sıkıntıların önüne geçmek ve doğal yaşamı korumak adına yeşil alanları artıracaklarını söyledi. Mudanya’da Tekel Parkı’nı kısa sürede düzenleyerek hizmete açtıklarını vurgulayan Türkyılmaz, “Atatürk Parkımızı da Mayıs ayı içerisinde Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılacağı törenle hizmete açacağız” dedi.  Halkın isteklerine cevap verecek, ilçenin görüntüsüne farklılık kazandıracak bu alanların artması için çalışmaların sürdüğüne de dikkat çeken Türkyılmaz, “Çalışmaları titizlikle ve canla başla çalışan personelime teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık