solyanreklam
sagreklam

Atatürk Mahallesi'nde Kanalizasyon Çalışması

MASKİ Genel Müdürlüğü, Soma’nın Atatürk Mahallesi’nde kanalizasyon hattının sorunlu olan kısmında hat yenileme çalışması gerçekleştirdi.Manisa Su ve Kanalizasyon İ...

Atatürk Mahallesi'nde Kanalizasyon Çalışması
  • 12 Eylül 2018, Çarşamba 18:56

MASKİ Genel Müdürlüğü, Soma’nın Atatürk Mahallesi’nde kanalizasyon hattının sorunlu olan kısmında hat yenileme çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde eskiyen hatlardan dolayı yaşanan sıkıntıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Soma ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi’nde kanalizasyon hattının sorunlu kısmı çözüme kavuşturmak için hattı yenileyerek deplase çalışması yaptı. Çalışma öncesinde yaşanan sıkıntılar, hattın yenilenerek yön değiştirmesiyle son buldu.
 “MASKİ, en küçük sorunumuzda bile hizmete koşuyor ”
Atatürk Mahalle Muhtarı Davut Süzek, “Mahallemizin bir kısmında kanalizasyon hattımızda sık sık problem yaşanıyordu. Sağolsun MASKİ yetkilileri kanalizasyon hattımızın sorunlu olan bölümünde çalışma gerçekleştirerek bu sıkıntımızı da çözdü. Ayrıca hattımızın deplase çalışması da yapıldı. Mahalle sakinlerimiz, hizmetlerden çok memnun kaldı. En küçük bir sorunda MASKİ hemen bizlere koşuyor. Yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a teşekkür eder, selamlarımızı iletiriz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık