Hayal Dünyamın İncileri Resim Sergisi Açıldı

Hayal Dünyamın İncileri Resim Sergisi Açıldı
  • 12 Eylül 2018, Çarşamba 18:29

Manisa Büyükşehir Belediyesi Eylül ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında, “Hayal Dünyamın İncileri” isimli resim sergisi açıldı. Emel Özbek’in düşlerinden yola çıkarak açtığı ilk kişisel resim sergisi Manisalı sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu, Emel Özbek’in ilk resim sergisine ev sahipliği yaptı. Zaman ve mekandan bağımsız duyguların yön verdiği resimlerden oluşan serginin açılışını Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kültür Şube Müdürü Fırat Özcan ve Ressam Emel Özbek birlikte gerçekleştirdi. Sergideki resimleri tek tek inceleyen katılımcılar beğenilerini dile getirdi. Emel Özbek, “Yapmış olduğum resimlerime ev sahipliği yapan ve Kültür Merkezi Lale Salonu’nu tahsis eden Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederim” dedi.