solyanreklam
sagreklam

ATAŞEHİRLİ ÇOCUKLAR VE AIESEC ÖĞRETMENLERİ BİR ARADA

ATAŞEHİRLİ ÇOCUKLAR VE AIESEC ÖĞRETMENLERİ BİR ARADA

ATAŞEHİRLİ ÇOCUKLAR VE AIESEC ÖĞRETMENLERİ BİR ARADA
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 12:14

Ataşehir Belediyesi ile Uluslararası Gençlik Örgütü AIESEC iş birliğinde Ataşehirli çocuklar için başlatılan “Büyülü Adımlar” isimli proje, 29 Temmuz 2018 tarihine kadar Ataşehir İnovasyon Merkezi’nde devam edecek.

“Büyülü Adımlar” projesinde 7-11 yaş arası Ataşehirli çocuklar dünyanın farklı yerlerinden gelen genç eğitmenlerle birlikte; İngilizce’den dansa, resimden zumbaya kadar farklı alanlarda hem öğreniyor hem de keyifli zaman geçiriyor. 

“Büyülü Adımlar” projesiyle çocuklar, dünyanın farklı yerlerinden gelen eğitmenlerle farklı kültürleri tanıma imkânına sahip olurken uygulamalı dil eğitimiyle İngilizcelerini geliştirme fırsatını yakalıyor. Bu sayede kişisel farkındalık düzeylerini artırarak çok kültürlülüğü deneyimliyorlar. Proje sayesinde dünya vatandaşlığı kavramının ne olduğunun öğrenen çocuklar özgür bir eğitim ortamında yaratıcılık ve yenilik potansiyellerini geliştirme şansına sahip oluyor.

Gerçekleştirilen etkinliklere aktif katılımla sosyal yönlerini geliştiren çocuklar çözüm üretmeyi ve üretilen çözümleri tartışmayı kavradılar.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık