AŞURE BEREKETİ PAYLAŞILDI

• 01 Ocak 2000, Cumartesi 0:00

Çekmeköy Belediyesi, Aşure günü vesilesi ile hazırladığı aşureleri Cuma namazının ardından vatandaşlara ikram etti.

Hicri yılın ilk ayı Olan Muharrem’in onuncu gününde Müslümanlar tarafından kutlanan Aşure Günü’nde yine kazanlar kaynayarak Aşure’nin bereketi paylaşıldı.  Çekmeköy Belediyesi Cuma namazının ardından; Cebir, Ömerli Merkez, Aksa, Alemdağ Merkez, Şahinbey, Ensar, Refah, Yeşilkayalar Camileri ve Şehit Üsteğmen Arif Kalafat Doğa Parkı’nda vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Cebir Cami ve Yeşilkayalar Camilerindeki dağıtıma katılan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Aşure bereketini paylaştığımız bu mübarek günde duaların kabul olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Yeni Hicri yıl tüm İslam Alemi için hayırlara vesile olur inşallah,” dedi.