solyanreklam
sagreklam

ASAT Finike'de bozulan yolları asfaltlıyor

ASAT Finike'de bozulan yolları asfaltlıyor

ASAT Finike'de bozulan yolları asfaltlıyor
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 0:00

Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ekipleri, Finike’de bir yandan altyapı sorunlarını çözüme kavuştururken diğer yandan çalışmalar sırasında kazdığı yolları asfaltlıyor.

ASAT Genel Müdürlüğü, merkez ve ilçelerde sürdürdüğü içme suyu, yağmur suyu, kanalizasyon gibi altyapı çalışmaları sırasında kazdığı yolları asfaltlayarak vatandaşın mağduriyet yaşamaması için büyük bir hassasiyet gösteriyor. 

Önce altyapı sonra asfalt
ASAT ekipleri, altyapısını tamamladığı bölgelerde asfalt çalışmalarını da gerçekleştiriyor. Kanalizasyon ve içme suyu projesi kapsamında hatları yenilenen Finike’ye bağlı Turunçova, Sahilkent, Saklısu ve Arif Mahalle yolunda sathi kaplama asfalt çalışması başlatıldı. 22 kilometrelik bir alanda gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında bozulan yol onarılarak asfaltlanıyor.

Başkan Türel’e teşekkür

Ayrıca ASAT ekipleri Turunçova Mahallesi Dağdibi, İğnecilik ve Tireşe mevkinde çalışmalar sonrası deforme olan yolda da sathi kaplama asfalt çalışmasını tamamladı. Mahalle sakinleri yollarının asfaltlanmasından dolayı ASAT çalışanlarına ve Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık