solyanreklam
sagreklam

Arnavutköy’e 700 Araçlık Otopark

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Arnavutköy’e yapılan 700 araçlık katlı otopark faaliyete geçti. 24 saat hizmet verecek olan otoparkta, İstanbulkart ve kredi kartı ile de ödeme yapılabilecek....

Arnavutköy’e 700 Araçlık Otopark
  • 27 Eylül 2018, Perşembe 11:09

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Arnavutköy’e yapılan 700 araçlık katlı otopark faaliyete geçti. 24 saat hizmet verecek olan otoparkta, İstanbulkart ve kredi kartı ile de ödeme yapılabilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent genelinde üzeri yeşil alan olan modern ve katlı otoparkları hayata geçirmeye devam ediyor. İSPARK, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Arnavutköy’de yapımı tamamlanan 700 araçlık katlı otoparkı hizmete açtı. Arnavutköy’de otopark ihtiyacına cevap verecek olan 700 araçlık zemin altı otoparkın üzerinde çocuk oyun parkları ve sosyal donatı alanları da bulunuyor.

24 saat hizmet veriliyor

İSPARK’ın otopark kapasitesini artırmak istediklerini belirten İSPARK Genel Müdürü Uğur Kara  “Park istatistikleri ve trafik yoğunluğuna bağlı olarak ihtiyaç duyulan bölgelerde zemin altı, modern, çevreci ve sosyal donatı alanlarından oluşan otoparkları İstanbul Büyükşehir Belediyesinin desteği ile işletmeye açmaya devam ediyoruz.” dedi. İSPARK’ın işletmeye açtığı 700 araç kapasiteli Arnavutköy zemin altı otoparkında 24 saat hizmet veriliyor. Modern güvenlik sistemleri, engelli park alanları ve akıllı ödeme sistemlerinin bulunduğu otoparkta, İstanbulkart ve kredi kartı ile de ödeme yapılabiliyor.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık