solyanreklam
sagreklam

Arnavutköy Belediyesi’nden İstihdama Katkı

Arnavutköy Belediyesi ile İŞKUR’un ortaklaşa yürüttükleri çalışma kapsamında 270 kişi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde işe alındı....

Arnavutköy Belediyesi’nden İstihdama Katkı
  • 02 Temmuz 2018, Pazartesi 11:11
Arnavutköy Belediyesi’nden İstihdama Katkı

Arnavutköy Belediyesi ile İŞKUR’un ortaklaşa yürüttükleri çalışma kapsamında 270 kişi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde işe alındı.

   

Arnavutköy Belediyesi İstihdam Merkezi İle İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Büyükçekmece Hizmet Merkezi’nin ortaklaşa yürüttükleri çalışma kapsamında Toplum Yararına Programı için Park Ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde çalışacak mevsimlik bay ve bayan 270 işçi alımı yapıldı. Arnavutköy Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen mülakata Arnavutköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Hakan Şişman, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Yalçın Aktaş, Park ve Bahçeler Müdürü Gökhan Kumbasar ve İŞKUR temsilcileri katıldı.

Mesleki ve kişisel eğitimler verilecek

Programın başlangıç tarihi 2 Temmuz bitiş tarihi ise 28 Aralık olarak belirlendi. Pazartesi-Cuma günleri arasında haftada 5 gün işe gelecek işçiler günlük 9 saat çalışacaklar. Ayrıca işçiler Cumartesi ve Pazar günleri tatil yapabilecekler. Program kapsamında haftada bir gün işçilere mesleki ve kişisel eğitimler verilecek.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık