solyanreklam
sagreklam

Antalya’nın yeni spor merkezi olacak

Antalya’nın yeni spor merkezi olacak

Antalya’nın yeni spor merkezi olacak
  • 24 Temmuz 2018, Salı 0:00

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sedir Spor Kompleksi inşaatı hızla ilerliyor. Geleceğin sporcularını yetiştirecek modern tesis Antalya'nın yeni spor merkezi olacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in Antalya’yı bir spor kenti yapma hedefi doğrultusunda yapımına başlanan 20 milyon TL yatırım bedelli Sedir Spor Kompleksi’nin kaba inşaatı bitti. Çelik konstrüksiyon çatı imalatı da tamamlanan projede dış cephe kaplama, boya ve elektrik imalatı devam ediyor. Toplam 15 dönümlük alan üzerine kurulu Sedir Mahallesi Spor Kompleksi Antalya'nın yeni spor merkezi olacak.
İki basket bir güreş salonu 
Tesis çevresinde 240 metre koşu parkuru, açık spor alanı, çocuk oyun parkı, 5 adet süs havuzu, doğal taş kaplamalı yürüyüş yolu bulunacak. Kompleks içerisinde, 2 adet 1435 metrekare 896 kişilik basket sahası, 3 minderli 620 metrekare güreş salonu, antrenman ve fitness salonları, fuaye, antrenör, hakem, soyunma ve toplantı odaları, ofis, kafeterya ve mescit yer alacak. Günübirlik tesis içerisinde ise 7 adet konaklama odası, restoran, mutfak, televizyon odası, lobi, açık teras ve mescit alanları bulunacak. Çocuk Kulübü 2 adet sınıf, uyku odası, yemekhane, mutfak ve ofisten oluşacak.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık