solyanreklam
sagreklam

Anamur Otogarında Sona Gelindi

Anamur Otogarında Sona Gelindi

Anamur Otogarında Sona Gelindi
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 0:00

Anamur’un özlemi Büyükehirle bitecek

 

Mersin’in Anamur ilçesinde yllardr özlemle beklenen ve Mersin Büyükehir Belediyesi tarafndan yapmna balanan ehirleraras Otobüs Terminali’nde sona gelindi. Anamur’un ehirleraras ulam için önemli bir vazife üstlenecek olan otogar inaat, yüzde 98 orannda tamamland.

 

Her detay düünüldü

 

Anamur’un dou giriine Mersin Büyükehir Belediyesi tarafndan yaplan ehirleraras Otobüs Terminali, yllardr özlemle beklenen eksiklii giderirken, en küçük detayna kadar düünülerek ina edilen tesis, uzun yllar ilçe ulamna hizmet verecek yeterlilikte olacak. Tam 8 milyon 350 bin liralk sözleme bedeli ile inasna balanan Mersin Büyükehir Belediyesi Anamur ehirleraras Otobüs Terminali’nde bodrum kat 52 araçlk otopark ve yolculuk yapan otobüslerin bakm-onarm atölyesi olarak 12 otobüslük kapasite ile hizmet verecek. Zemin katta yazhaneler, bekleme salonu, danma-güvenlik odas, kafeterya, restoran, mutfak, bay, bayan ve engelli tuvaleti, büfe, market, hediyelik eya ve yöresel ürünler sat alannn yer alaca tesisin 1’inci kat ise idare merkezi, yaz ileri, personel ve muhasebe odalar, bay, bayan ve engeli tuvaleti, mutfak, çay oca, sekreter ve müdür odas, toplant salonu, vezne, amir odas, santral odas bulunacak. Yaklak 10 dönüm arazide konulu ehirleraras Otobüs Terminali, 15 otobüs peronu ile Anamur’a hizmet vermeye hazrlanrken, tatil için Anamur’u tercih eden turistleri de modern bir görüntü ile karlayacak.

 

“100 Yllk ihtiyaca cevap verecek”

 

Anamur’a gelen misafirleri modern bir görüntüyle karlamaya hazrlanan ve milyonlarca liraya ina edilen ehirleraras otogarn kendi mahallelerinde yaplmasndan duyduu memnuniyeti ifade eden Bahçelievler Mahalle Muhtar Tahsin Afacan, yakn zamanda hizmete balayacak tesisin Anamur’un 100 yllk ihtiyacna yant vereceini aktard. Muhtar Afacan, “Anamur’da bu konuda çok büyük skntlar yaanyordu. Ama Büyükehir Belediyesi tarafndan Anamur’un 100 yllk ihtiyacna cevap verecek bir otogar yapld. Herkes mutlu ve gelecekten umutlu. Benim evim burada olmasndan dolay sklkla otogar inceledim. Bu otogarn temelinden bitimine kadar her aamasnda buradaydm. Çok güzel olacak ve ileriye dönük cevap verecek. Bu nedenle Kocamaz bakanmzn yapm olduu hizmetlerden zaten memnunuz ve kendisini tebrik ediyor yolu açk olsun diyorum” sözleri ile ilçelerine kazandrlan otogar ve dier hizmetler için Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz’a teekkürlerini iletti.

lçe sakinlerinin sabrszlkla bekledii Mersin Büyükehir Belediyesi Anamur ehirleraras Otobüs Terminali’nin bu yl içinde faaliyete geçmesi planlanyor.

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık