solyanreklam
sagreklam

Ambarlıdere Parkı Yenileniyor, 4. Kreşimiz Açılıyor!

Beşiktaş Belediyesi, Ambarlıdere Parkı’nı yenileme çalışmalarına ve park içerisinde açılac...

Ambarlıdere Parkı Yenileniyor, 4. Kreşimiz Açılıyor!
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 10:05

Daha Yeşil Bir Beşiktaş!

Ambarlıdere Parkı projesi ile Beşiktaş’ı daha yeşil bir kente dönüştürme hedefimizi ilerletmeye devam ediyoruz.

Beşiktaş Belediyesi 4. Kreşini Açıyor!

Ulus Mahallesi, Okul Yolu Sokak, Ambarlıdere Parkı'nda yer alan binanın fonksiyonunun değiştirilmesi dolayısıyla parkımız yeniden tasarlanıyor. Bu bağlamda Birleşmiş Milletler tarafından kullanılan yapı belediyemizin hizmet vereceği yeni bir kreşe dönüştürülüyor.

Parkta mevcut olan ağaçlar korunarak yeni bir peyzaj projesi hazırlandı. Kreş yanında yer alan ve eğimden dolayı herhangi bir fonksiyonu olmayan yeşil alana yapılacak istinat duvarlarıyla düz bir zemin oluşturularak kreşe giden çocukların oynayabileceği bir açık mekân tasarlanıyor. Şu an mevcut olan çocuk oyun alanı yenileniyor ve günümüz estetik ve fonksiyonel ihtiyaçlarına cevap veren çocuk oyun grupları ve fitness aletleri yerleştirilerek çağdaş bir görünüme kavuşturuluyor.

Ambarlıdere Parkı proje çalışmaları hakkında konuşan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ise, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Türkiye’nin kalbi Beşiktaş’ı daha yeşil, daha yaşanır bir kent haline getirmeyi temel hedefimiz olarak belirledik. Beşiktaş’ın daha yeşil bir ilçe olması için çaba sarfediyoruz. Beşiktaş’ta kontrolümüzde ve sorumluluk alanımızda toplamda 127 park ve irili ufaklı pek çok yeşil alanımız var. 10 parkımızı tümüyle yeniledik, 14 parkın yenilenmesi sürüyor. Parklarımızı yenilemeye devam edeceğiz. Kenti betonlaştırdığı için değil, tam aksine inşaat ruhsatı vermediği için eleştirilmenin gururunu yaşayan bir Belediye Başkanı olarak tüm Beşiktaşlılar bilmeli ki görev süremiz boyunca yeşil alanlarımızın yok edilmesine asla izin vermeyeceğiz. Ambarlıdere Parkı projemiz başta Ulus Mahallesi sakinlerine ve tüm Beşiktaş kentlilerine hayırlı uğurlu olsun“ dedi.


Ambarlıdere Parkı Peyzaj Projesi İçin Tıklayınız.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık