Amatör Spor Kulüpleri Dayanışma Gecesi

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Amatör Spor Kulüpleri Dayanışma Gecesi'nde ...

Amatör Spor Kulüpleri Dayanışma Gecesi
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Amatör Spor Kulüpleri Dayanışma Gecesi, 9 Nisan cumartesi günü Kuruçeşme Suada’da gerçekleşti.

Beşiktaş Amatör Spor kulüpleri Başkanı Suat Üzümcü Başkan Hazinedar’a destekleri için teşekkür ederek plaket ve forma takdim etti.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Amatör Spor Kulüpleri Dayanışma Gecesi’nde Beşiktaş’ın amatör kulüpleri ve sporcularıyla bir araya geldi. Amatör spor kulüpleri yönetici ve sporcularla bol bol fotoğraf çektiren Başkan Hazinedar konuşmasında spora ve sporcuya her zaman destek vereceklerini vurguladı.

Başkan sözlerine, “Göreve geldiğimizden bu yana Beşiktaş'ta sporun gelişimi için var gücümüzle çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Amatör spor kulüplerine desteğimiz artarak devam edecek” şeklinde devam etti.