solyanreklam
sagreklam

ALEVİ KÜLTÜR DERNEĞİ’NDEN TÜRKYILMAZ’A CEM EVİ TEŞEKKÜRÜ

ALEVİ KÜLTÜR DERNEĞİ’NDEN TÜRKYILMAZ’A CEM EVİ TEŞEKKÜRÜ

ALEVİ KÜLTÜR DERNEĞİ’NDEN TÜRKYILMAZ’A CEM EVİ TEŞEKKÜRÜ
  • 20 Ocak 2017, Cuma 0:00

Alevi Kültür Dernekleri Mudanya Şubesi üyeleri Cem Evi yer tahsisi için Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Alevi Kültür Dernekleri Mudanya Şubesi üyeleri, Ocak Ayı olağan Meclis Toplantısı’nda oy birliği ile Cem Evi yapımı için arsa tahsisi gerçekleştiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Belediye Başkan Yardımcısı Akın Poroy, belediye meclis üyeleri Ali Polat, Servet Usta, Hüseyin Esen ve Hayati Samast’ın hazır bulunduğu ziyarette verdikleri bir sözü daha tutmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen başkan Türkyılmaz, “İnsan sözünde durunca mutlu ve rahat oluyor. Uzun yıllar sonra sizler için somut bir adım atmış oluyoruz. Umuyorum ki yapımına da kısa sürede tamamlanacaktır” dedi. Cem Evi ve Kültür Merkezi’nin yapım aşamasında ellerinden gelen desteği vereceklerinin de altını çizen Türkyılmaz, “Çok duygulandığımı bilmenizi isterim. Bizler her zaman verdiğimiz sözlerin arkasında durarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.  
“SİZLERE TEŞEKKÜR AZ GELİR”
Dernek yönetici ve üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette edilecek teşekkürlerin az geleceğini ve yetersiz olacağını belirten Alevi Kültür Dernekleri Mudanya Şube Başkanı Hüseyin Hayırlı, “Size, tüm çalışma arkadaşlarınıza ve meclis üyelerimize bizlere verdikleri destek ve değerden dolayı teşekkür ediyoruz. Tünelin ucunda ışık göründü. Uzun yıllardır beklediğimiz Cem Evimize kısa zamanda kavuşmak istiyoruz” ifadelerini kullandı. Dernek Başkanı Hüseyin Hayırlı, katkılarından dolayı Başkan Türkyılmaz ve meclis üyesi Ali Polat’a plaket ile teşekkür etti. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık