solyanreklam
sagreklam

Akdenizin En Beğenilen Büyükşehir Belediye Başkanı Başkan Kocamaz Oldu

Akdenizin En Beğenilen Büyükşehir Belediye Başkanı Başkan Kocamaz Oldu

Akdenizin En Beğenilen Büyükşehir Belediye Başkanı Başkan Kocamaz Oldu
  • 04 Mart 2018, Pazar 0:00

Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz, Belediye Bakanlar Birlii’nin sosyal medya üzerinden gerçekletirdii halk oylamasnda Akdeniz Bölgesi’nin en beenilen Büyükehir Belediye Bakan seçildi.

Tarsus ve Mersin Büyükehir Belediye Bakanl dönemlerini kapsayan yaklak 24 yllk yerel yöneticilik hayat boyunca birçok kurum ve kurulu tarafndan saysz ödüle layk görülen Bakan Kocamaz, ödüllerine bir yenisini daha eklemi oldu.

Ankara’da gerçekletirilen ödül töreninin açl konumasn yapan Belediye Bakanlar Birlii Genel Bakan Hüseyin Erer, oylamann tamamyla gerçek olduuna dikkat çekerek ehirlerin büyümesi ve gelimesindeki en büyük payn belediye bakanlarna ait olduunu dile getirdi.

Mersinde yaayan vatandalarn sosyal medya üzerinden kulland oylar ile Akdeniz Bölgesi’nin en beenilen Belediye Bakan ödülünü alan Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz ise yapt deerlendirmede bu tür ödüllerin motivasyonlarn arttrdn ifade etti.

Mersin’i her alanda marka kent haline getirme konusunda gerçekletirdikleri çalmalara bundan sonraki dönemde de devam edeceklerini anlatan Bakan Kocamaz,  “Gerek Tarsus Belediyesi’ndeki görev süremiz gerek ise Mersin Büyükehir Belediyesi’ndeki görev süremiz boyunca birçok ödüle layk görüldük. Mersin’de göreve geldiimizde Büyükehir diyemeyeceimiz bir yap ile karlatk ve öncelikli olarak yeni yaplanmamzn temelini salamlatrdk. kinci görev ylmzda ise büyük bir hzla birçok projeyi hayat geçirdik. Bizler Mersin’i her alanda marka kent yapma amac ile yol çktk ve bundan sonraki süreçte de bu amaç dorultusunda çalmaya devam edeceiz” dedi.

Mersin Büyükehir Belediye Bakanl görevinin balad 2014 ylndan bu yana vatandalarn kendilerine olan desteinin artarak devam ettiini ve bu durumun da kendilerini memnun ettiini anlatan Bakan Kocamaz, “Bizleri bu ödüle layk gören sosyal medya kullanclarna, bu anket çalmasn hayata geçiren Belediye Bakanlar Birlii yönetimine ve en önemlisi de bizlere Mersin Büyükehir Belediye Bakanl makamn emanet eden halkmza sonsuz teekkür ediyorum ifadelerini kulland.

Milli Eitim Bakanl ura Salonu’ndaki törende ülkemizin 7 bölgesinden toplam 35 belediye bakanna ödülleri verilirken ikinci tur oylamas sonucu Türkiye’nin en beenilen 5 belediye bakan da ödüllerini ald.

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık