solyanreklam
sagreklam

Akbaş’dan Gece İlaçlamalarına Denetim

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Turgutlu ilçesinde akşam saatlerinde yapılan ilaçlama faaliyetlerine eşlik etti. Haşere ile Mücadele Ekip...

Akbaş’dan Gece İlaçlamalarına Denetim
  • 01 Ağustos 2018, Çarşamba 13:49
01.08.2018 10:49

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Turgutlu ilçesinde akşam saatlerinde yapılan ilaçlama faaliyetlerine eşlik etti. Haşere ile Mücadele Ekiplerinin sahada olduğu saha faaliyetleri sırasında kolaylıklar dileyen Ergenekon Mahalle Muhtarı Arif Yaşar da, Daire Başkanı Talip Akbaş’a başarılı bir şekilde sürdürülen ilaçlama faaliyetleri için teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların yaz mevsimini rahat bir şekilde geçirmesi için ilaçlama faaliyetlerini ara vermeden sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler gündüz ve akşam saatlerinde olmak üzere günde iki kez ilaçlama yapıyor. Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş da bu kapsamda Turgutlu ilçesinde gece ekibine eşlik ederek, ilaçlama programını takip etti. Ergenekon Mahallesi’nde uygulama yapan ekiplerin yanına gelen Muhtar Arif Yaşar da, periyodik ilaçlamalardan vatandaşların memnuniyet duyduğunu belirtti. Muhtar Yaşar, “Haşere ile mücadele ekipleri, ilaçlama faaliyetlerini başarılı bir şekilde sürdürüyor. Halkımız da bu uygulamadan çok memnun. Teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş da, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda haşere ile mücadele konusunda yoğun bir program uyguladıklarını söyledi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık