solyanreklam
sagreklam

AK Belediyeler tecrübe paylaşımı yaptı

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Tokat ilinde Yerel Yönetimler Karadeniz Bölge Toplantısı düzenlendi.

AK Belediyeler  tecrübe paylaşımı yaptı
  • 17 Şubat 2018, Cumartesi 20:13

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Tokat ilinde Yerel Yönetimler Karadeniz Bölge Toplantısı düzenlendi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın da katıldığı toplantıda AK Belediyeler arasında bilgi ve tecrübe paylaşımı yapıldı. Başkan Yılmaz yaptığı sunumda “320 milyon lira borç ile devraldığımız Ordu Büyükşehir Belediyemizi, sıfır borçla ve koşar adımlarla geleceğe taşıyoruz” diye konuştu.

 

BİLGİ VE TECRÜBE PAYLAŞIMI YAPILDI

 

“AK Belediyeler 2019” adıyla Belediyelerin çalışmalarındaki verimliliğini artırmak amacıyla AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda Belediyeler arasında bilgi ve tecrübe paylaşımı sağlanarak, yeni yönetim çalışmalarının usul ve uygunluğunu temin etmek ve medeniyet birikimine dayalı şehircilik anlayışları paylaşıldı.

 

BAŞKAN YILMAZ YATIRIMLARLA İLGİLİ SUNUM YAPTI

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin de katıldığı toplantıda Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz da bir sunum yaptı. Ordu Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği yatırımlar ve planlanan projelerini paylaştığı sunumda Başkan Yılmaz Ordu Büyükşehir Belediyesinin kurumsal yapısı, personel gelir ve gider dengesi ile yatırımlarından bahsederek, Ordu Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği ve yürütmekte olduğu onlarca projeyle ilgili bilgi verdi. Spor tesislerinden altyapıya, asfalt yol çalışmalarından turizm yatırımlarına kadar birçok konuda görseller eşliğinde sunum yapan Başkan Yılmaz, “320 milyon lira borç ile devraldığımız Ordu Büyükşehir Belediyemizi, sıfır borçla ve koşar adımlarla geleceğe taşıyoruz” dedi.

 

“TAAHHÜTLERİMİZİN ÇOK İLERİSİNDEYİZ”

 

Başkan Enver Yılmaz konuşmasında yerel seçimler döneminde verdikleri sözlerin 5 yıl dolmadan çok ilerisine geçtiklerine vurgu yaparken, “Her yönüyle yaşanabilir, modern bir kent inşa ediyoruz. Geride kalan yaklaşık 4 yıl içerisinde geldiğimiz noktaya baktığımızda, seçim dönemindeki taahhütlerimizin çok ilerisinde olduğumuzu söyleyebiliriz” ifadelerini kullandı.

 

258 BELEDİYE BAŞKANI KATILDI

 

Tokat ilinde gerçekleştirilen Karadeniz Bölgesi toplantısına Ordu, Samsun, Trabzon, Bolu, Zonguldak, Çorum, Karabük, Rize, Amasya, Artvin, Bayburt, Düzce, Giresun, Gümüşhane, Kastamonu, Sinop ve Tokat illerinden toplam 258 Belediye Başkanı katıldı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık