solyanreklam
sagreklam

AGAH BURSALI’NIN MİNİKLERİNDEN 23 NİSAN ZİYARETİ

AGAH BURSALI’NIN MİNİKLERİNDEN 23 NİSAN ZİYARETİ

AGAH BURSALI’NIN MİNİKLERİNDEN 23 NİSAN ZİYARETİ
  • 25 Nisan 2017, Salı 0:00

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Mudanya Belediyesi M. Agah Bursalı Kreşi 5 yaş öğrencileri Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Mudanya’da eğitim öğretim veren Mudanya Belediyesi M.Agah Bursalı Kreşi 5 yaş öğrencileri, Mudanya Belediyesi’ni ziyaret ederek bayram sevincini Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ile paylaştılar. Başkanlık koltuğuna oturan Alya Akengin, kreş öğrencilerinin isteklerini ve taleplerini dinledi. Belediye Başkan Yardımcısı Akın Poroy, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adnan Gül ile kreş öğretmenlerinin de hazır bulunduğu ziyarette bayram şarkıları söyleyen minik öğrenciler, başkan Türkyılmaz’a okullarında yaptıkları Türk Bayrağı işlemeli hediyeler takdim ettiler.
“GELECEĞİMİZ İÇİN UMUTLUYUZ”
Minik öğrenciler ile yakından ilgilenen Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, gerçekleşen ziyaretten dolayı mutluluğunu ve memnuniyetini dile getirdi. Ülkesine, cumhuriyetine, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı öğrenciler yetiştirdikleri için öğretmenleri de kutlayan Türkyılmaz, “Geleceğimizi böyle çocuklara emanet edeceğimiz için çok gururluyuz. Geleceğimiz emin ellerde olacaktır. Geleceğimiz için umutluyuz” dedi. Öğrencilerin bayramını da kutlayan Türkyılmaz, minik öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık