solyanreklam
sagreklam

DİNÇSPOR’UN SULTANLARI SÜPER LİG’E KOŞUYOR

DİNÇSPOR’UN SULTANLARI SÜPER LİG’E KOŞUYOR

DİNÇSPOR’UN SULTANLARI SÜPER LİG’E KOŞUYOR
  • 25 Nisan 2017, Salı 0:00

Mudanya Belediyesi Dinçspor Kulübü Bayan Hentbol Takımı, Süper Lig’e yükselmek için son maçına çıkıyor. 1453 Üsküdar Spor Kulübü ile kendi sahasında karşılaşacak olan Dinçspor’un sultanları maçı kazanmaları halinde Süper Lig vizesi alacak.

Türkiye Kadınlar Deplasmanlı 1.Lig’inde mücadele eden Mudanya Belediyesi Dinçspor Kulübü Bayan Hentbol Takımı, Süper Lig’e yükselme yolunda son maçına çıkıyor. 1453 Üsküdar Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımını ağırlayacak olan Dinçspor, maçtan galip ayrılması halinde Süper Lig vizesini alacak. 23 karşılaşma sonunda 17 galibiyet, 1 beraberlik,5 mağlubiyetle 4’üncü sırada yer alan Dinçspor, lider Polatlı Spor Kulübü’nün 2 puan gerisinde yer alıyor. Dinçspor, 1453 Üsküdar Spor Kulübü karşılaşması 29 Nisan Cumartesi günü saat:15.00’da Mudanya Spor Salonu’nda oynanacak.
“KIZLARIMIZLA GURUR DUYUYORUM”
Mudanya’nın adını sporda da duyurduklarını belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Kızlarımızla, antrenörlerimizle ve yönetimimizle sezon boyunca gösterdikleri başarı ve özveriden dolayı gurur duyuyorum. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum” dedi. Süper Lig’de de başarılı olacaklarına inandıklarının altını çizen Türkyılmaz, ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi.
“SÜPER LİG’DE KALICI OLMAK İSTİYORUZ”
Aldıkları sonuçlarla ligde söz sahibi olduklarını ve Süper Lig’e çıkmak için son viraja girdiklerini ifade eden Dinçspor Kulübü Başkanı Erkan Altıntaş, “Son maçımızı da kazanıp Süper Lig’e adım atmak istiyoruz” dedi. Yapacakları oyuncu takviyeleri ile birlikte Süper Lig’de de kalıcı olmak istediklerini belirten Altıntaş, “Süper Lig’de güçlü rakiplerle zor maçlar yapacağız. Ancak bizler de gücümüzü ortaya koyup alacağımız başarılı sonuçlarla Süper Lig’de de söz sahibi olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık