solyanreklam
sagreklam

AGAH BURSALI’NIN MİNİKLERİ KARNE HEYECANINI YAŞADI

AGAH BURSALI’NIN MİNİKLERİ KARNE HEYECANINI YAŞADI

AGAH BURSALI’NIN MİNİKLERİ KARNE HEYECANINI YAŞADI
  • 09 Haziran 2017, Cuma 0:00

Mudanya Belediyesi M.Agah Bursalı Kreşi’nin minik öğrencileri 2016-2017 eğitim öğretim yılını başarılı bir şekilde tamamladı. 5 yaşındaki minikler mezun olmanın heyecanını yaşarken, öğretmenlerinden ve arkadaşlarından ayrılmanın hüznünü de yaşadılar.

Mudanya Belediyesi M.Agah Bursalı Kreşi’nin 54 minik öğrencisi 2016-2017eğitim öğretim yılının karne ve diplomalarını Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Akın Poroy ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adnan Gül’ün elinden aldı. Velilerin yoğun katılım sağladığı karne töreninde öğrencilerin heyecanları yüzlerinden okunurken, minik öğrenciler karnelerini ve hediyelerini dikkatlice inceledi. ilk kez karne alma heyecanı yaşayan 3 yaş öğrencilerinin mutlu ve heyecanlı tavırları renkli görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu. 
Öğrenciler ile yakından ilgilenen Belediye Başkan Yardımcısı Akın Poroy, minikleri kutlayarak iyi tatiller diledi.  Velilere ve kreş yöneticilerine dönem boyunca göstermiş oldukları ilgi ve destek için teşekkür eden Poroy, gelecek yılların daha başarılı geçmesini dileyerek, Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz adına ilkokula başlayacak öğrencilere başarılar diledi. Eğitim öğretim dönemini başarılı bir şekilde tamamladıklarının altını çizen Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adnan Gül ise, kreşten mezun olan ve ilkokula başlayacak minik öğrencilere de eğitim hayatlarında başarılar diledi. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık