Afyon Kampının Son Gününde Mehmet Yılmaz'a Sürpriz Kutlama

Afyon Kampının Son Gününde Mehmet Yılmaz'a Sürpriz Kutlama
  • 19 Ağustos 2018, Pazar 17:58

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un genç futbolcusu Mehmet Yılmaz’a, Afyon kampının son gününde sürpriz doğum günü kutlaması gerçekleştirildi. Teknik Direktör Levent Devrim, teknik heyet ve futbolcular Mehmet Yılmaz’ın 23. yaşını kutlayarak tebrik ettiler.

Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Afyon kampının son gününde Mehmet Yılmaz’a bugün yenilen öğle yemeğinin ardından sürpriz doğum günü kutlaması gerçekleştirildi. Teknik Direktör Levent Devrim, teknik heyet ve futbolcular Mehmet Yılmaz’ın 23. yaşını kutlayarak tebrik ettiler. Mehmet Yılmaz’a doğum günü pastasından ilk dilimi takım kaptanı Ufukhan Bayraktar ikram ederken, takımın tecrübeli futbolcusu Kürşat Aydın ise doğum günü pastasını Mehmet Yılmaz’ın yüzüne bulayınca doğum günü kutlaması renklendi.