solyanreklam
sagreklam

Adliye köprüsüne şelale manzarası

Büyükşehir tarafından “Kocaeli Güzelleşiyor” projesiyle İzmit Adliye Köprülü Kavşağı’nın Salim Dervişoğlu Caddesi üzerindeki ayaklarına resim uygulamaları tamamlandı

Adliye köprüsüne şelale manzarası
  • 11 Ekim 2018, Perşembe 9:52

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı tarafından uygulanan “Kocaeli Güzelleşiyor” projesiyle Kocaeli genelindeki kent estetiğine yönelik çalışmalar devam ediyor. Projeyle şehrin önemli meydan, bulvar, köprü ve caddelerinin duvarlarına kent estetiğine katkı sağlamak amacıyla birçok resim çalışması yapılıyor. Projenin dördüncü etabı olarak İzmit Adliye Köprüsü Kavşağı’nın Salim Dervişoğlu Caddesi üzerindeki ayaklarına duvar resim uygulamaları tamamlandı. Adliye Köprüsü şelale manzarasıyla estetik bir görünüme kavuştu.

PROFESYONEL RESSAMLAR
Büyükşehir Belediyesi, tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında il genelindeki meydan, bulvar, köprü ve caddelerin duvar zeminlerine resim uygulama çalışmaları daha önceden başlamıştı. Proje dâhilinde İzmit Adliye Köprüsü Kavşağı’nın Salim Dervişoğlu Caddesi üzerindeki ayaklarına resim boyama uygulamaları tamamlandı. Resim uygulaması çalışmalarında son olarak cila sürme işlemi yapıldı. Profesyonel ressamlar tarafından çizilen resim uygulamalarıyla şehrin dikkat çekici önemli alanlarının estetik açıdan zenginleştirilmesi hedefleniyor.

KOCAELİ KENT ESTETİĞİ GELİŞİYOR
Projenin dördüncü aşaması kapsamında yürütülen çalışmalarda profesyonel ressamlar tarafından bob ross tekniğiyle akrilik boya kullanılarak, Adliye Köprülü Kavşağı’ndaki ayaklara şelale resimleri yapıldı. Tarihi Mekanlar ve Kent Estetiği Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarla kentin önemli noktaları, estetik açıdan zenginleştiriliyor. Halkın beğenisini kazanan çalışmalar daha önce İzmit ve Gebze ilçelerindeki önemli noktalarda uygulandı. İlerleyen günlerde de Kandıra ve Gölcük ilçelerindeki belirlenen yerlere resim uygulama çalışması yapılacak.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık