solyanreklam
sagreklam

Adiloba’da Dere Temizliği Başladı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Adiloba Mahallesi’nde dere temizlik çalışmasına başladı.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il gen...

Adiloba’da Dere Temizliği Başladı
  • 27 Temmuz 2018, Cuma 19:40
27.07.2018 16:40

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Adiloba Mahallesi’nde dere temizlik çalışmasına başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki dere temizlik çalışmalarına son sürat devam ediyor. MASKİ, Saruhanlı ilçesine bağlı Adiloba Mahallesi'nde olası taşkın risklerine karşı temizlik çalışmasına başladı. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışma ile mahallede olası su taşkınları engellenerek civardaki tarlalar olumsuz etkilerden kurtarılacak.
 “MASKİ sayesinde mahallelinin yüzü güldü”
Adiloba Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Karakaya, “Dere yatağı içerisinde birikmiş toprak ile su akışını engelleyen yabancı otların temizlenmesi gerekiyordu. Yağmurlar taşkına neden oluyordu. Derenin taşması sonucu ekili dikili tarlalarımız sular altında kalmaya başladı. Mahallemizde yaşayan çiftçilerimizin mahsulleri sular altında kalıyor ve çürüyordu. Özellikle üreticilerimizin üzüm serdiği noktalara su geliyordu. Bu sebeple maddi kayıplar yaşıyorduk. MASKİ ekiplerine sorunumuzu bildirdik ve deremiz temizlenmeye başlandı. Bu çalışma çok iyi oldu. Mahallelinin yüzü güldü. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a ayrı ayrı teşekkür ederiz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık