Adem Yavuz Ticaret Odası İlköğretim Okulu Müdürü Sibel Tileninoğlu Başkan Hasan Can’ı Makamında Ziyaret Etti

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Adem Yavuz Ticaret Odası İlköğretim Okulu Müdürü Sibel Tileninoğlu’nu makamında ağırladı.

• 06 Eylül 2018, Perşembe 0:00

Gerçekleşen ziyarette Adem Yavuz Ticaret Odası İlköğretim Okulu Müdürü Sibel Tileninoğlu, ilçedeki tüm eğitim kurumlarına olduğu gibi kendi okullarına yaptığı katkılardan ve misafirperverliğinden dolayı Başkan Hasan Can’a teşekkürlerini sundu. Başkan Hasan Can ise nazik ziyaretinden dolayı misafirine teşekkür etti ve yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi.

Ziyarette Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan da hazır bulundu.